DOKUMENT: Facebook zyrtarisht rikthen faqen sociale tek Insajderi.com

DOKUMENT: Facebook zyrtarisht rikthen faqen sociale tek Insajderi.com

Faqja e verifikuar “Insajderi” në rrjetin social Facebook është kthyer tek pronari i Insajderi.com, Florim Alaj.

Pas informatave dhe dokumentacionit të nevojshëm, Facebook ka kthyer faqen duke e njohur si faqe e Facebook-ut e Gazetës Online Insadjeri.com.

Në foto është edhe njoftimi zyrtar nga ekipi i Facebook që dëshmon rikthimin e faqes.