Gjeti armë dhe fishekë duke e renovuar banesën

Gjeti armë dhe fishekë duke e renovuar banesën

Një rast interesant është raportuar te ketë ndodhur në Gjilan, kur një person teksa ishte duke e renovuar banesen e tij, ka gjetur një AK/47 dhe pesë karikatorë me 150 copë fishekë.

Pas kësaj, njësiti policor ka dale në vendin e ngjarjes dhe ka bërë konfiskimin e armës dhe municionit.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori ndërsa rasti është duke u hetuar.