Drejtori i AKI-së arrin në komisionin për mbikëqyrjen e kësaj agjencie

Drejtori i AKI-së arrin në komisionin për mbikëqyrjen e kësaj agjencie

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (SKI), Petrit Ajeti, ka arritur në Komisionin për mbikëqyrjen e AKI-së, ku pritet të zhvillojë një takim njoftues me deputetët e këtij komisioni.

Deri tash në sallën e takimit ndodhet Ajeti, deputetetja Ganimete Musliu dhe deputeti Dimal Basha, derisa kanë filluar të vijnë edhe deputetët e tjerë.

Takimi do të jetë i mbyllur për media, ndërsa në fund pritet të ketë konferencë për media. /Insajderi.com