Drejtori i AKI-së raporton para Komisionit për sigurinë në vend gjatë pandemisë

Raportim i drejtorit të AKI-së në lidhje me sigurinë kombëtare në Republikën e Kosovës.

Drejtori i AKI-së raporton para Komisionit për sigurinë në vend gjatë pandemisë

Siguria kombëtare ka qenë çështje shumë e trajtuar gjatë pandemisë, madje ka pasur akuza të figurave shumë të rëndësishme në vend të cilët pretendonin që në Kosovë po rrezikohet seriozisht siguria kombëtare.

Drejtori AKI-së, Kreshnik Gashi, raporton sot në Komisionin për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë lidhur me gjendjen e sigurisë gjatë  pandemisë dhe situatën aktuale në Republikën e Kosovës sa i përket sigurisë.

Ky raportin do të zhvillohet gjatë orës 09:00 për t’u diskutuar siguria e përgjithshme e shtetit dhe qytetarëve para anëtarëve të Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së. /insajderi/