Dreshaj të martën takohet me qytetarët, me përkrahjen e kryeministrit

Dreshaj të martën takohet me qytetarët, me përkrahjen e kryeministrit

Kandidati i AAK-së për kryetar të Istogut Gani Dreshaj do të organizojnë një tubim elektoral që do të mbahet me 14 nëntor në orën 18:00.

Simpatizant të AAK-së por edhe qytetarë ftohen që të marrin pjesë në këtë tubim që do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Adem Jashari” dhe aty do të marrë pjesë edhe kryeministri dhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj.