Driton Vela i bashkohet VV-së

Driton Vela i bashkohet VV-së

Asistenti i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës Driton Vela, i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosje.

Vetëvendosja ka njoftuar se pasi që Vela ka aderuar, partia është edhe me e fortë dhe e përgatitur.

Driton Vela vitin e kaluar fitoi çmimin “Shkencëtari i Vitit”. Po ashtu asistenti Vela ka botuar librin në fushën e mjekësisë ”Fiziologjia e Sistemit Kardiovaskular”,  thuhet në njoftimin e bërë nga Vetëvendosja.

“Vetëvendosje janë shumë të gëzuar që do ta bëjnë së bashku me Driton Velën rrugën e mbetur për ndryshimin e domosdoshëm të vendi”./ Insajderi.com