“Duke pirë çaj me nënën dhe babain” – Presidenti, nga Kanada në Burojë

25.11.2017 17:04
“Duke pirë çaj me nënën dhe babain” – Presidenti, nga Kanada në Burojë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka ndarë një moment nga vizita e tij në vendlindje. Këtë vizitë e ka përshkruar të këndshme përderisa e ka shpërndarë edhe një fotografi duke pirë çaj me prindërit.

“Moment i këndshëm si gjithmonë. Sot, në vendlindje, Burojë, pas drekës, duke pirë çaj me Nënën dhe Babain. HTH”, ka shkruar Thaçi në FB.

Presidenti së fundi ka zhvilluar vizitë zyrtare në Kanada.