Durrësi ndez dritat e festës, gjallërohet atmosfera në qytet, festë edhe në lagjet e shkatërruara

Durrësi ndez dritat e festës, gjallërohet atmosfera në qytet, festë edhe në lagjet e shkatërruara

12 ditë pas tërmetit, qyteti i Durrësit po kërkon t’i kthehet normalitetit, të paktën në pjesët e padëmtuara të tij.

Në sheshin qëndror të qytetit, por edhe në rrugët ku ndodhen pallatet e dëmtuara nga lëkundjet e tokës, bashkia është përpjekur t’i japë gjallëri dhe jetë qytetit duke ndezur dritat e festës

Në Durrës, nata ka rënë dhe dritat tashmë janë ndezur.