Dy franceze konvertohen në fenë islame në një xhami në Kosovë

Dy franceze konvertohen në fenë islame në një xhami në Kosovë

Dy shtetase franceze janë konvertuar në fenë islame të hënën në xhaminë e fshatit Strellc i Epërm në Deçan, ka njoftuar Hoxhë Nazim Ramadani.

Në Facebook, ai ka shkruar se kjo ishte mjaft emocionuese.

“Sot në xhamin tonë në fshatin Strellc i Epërm-Deçan pas namazit të drekës me dëshirë dhe vullnet pranuan Islamin dy motra franceze”.

“Coralie e cila mori emrin Merjem, si dhe motra e saj Amelie e cila mori emrin Sara. I njoftova me islamin pothuajse 2 orë, Elhamdulilah, ishte mjaft emocionuese”, ka shkruar Ramadani.

Ndryshe, Franca është shtet i fuqishëm në Evropë, ku myslimanë janë më pak se 10 për qind./Insajderi.com