Dy kandidat për kreun e BFI-së në Maqedoninë e veriut

Dy kandidat për kreun e BFI-së në Maqedoninë e veriut

Nga Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë së veriut njoftojnë se gjatë ditës

së nesërme me fillim në ora 10:30 minuta në selinë e Rijasetit të BFI-së do të mbahen, njofton Insajderi.

zgjedhjet për Reisul Ulema të BFI-së. Nga Komisioni zgjedhor i këtij institucioni fetar janë.

verifikuar dy kandidatura të mundshme për Reisul Ulema dhe atë: Shaqir Fetai dhe Qani Nesimi. /Insajderi.com