Dy lagje në Pejë mbesin pa ndriçim publik pas erërave, nuk rregullohen

Dy lagje në Pejë mbesin pa ndriçim publik pas erërave, nuk rregullohen

Në qytetin e Pejës lagja ‘Emin Basha’  dhe “ Gjergj Fishta” ka mbetur pa ndriçim publik si pasojë e erërave të forta, tashmë e një muaj.

Prishja e ndriçimit publik ka shqetësuar pejanët pasi aty gjendet shkolla fillore “Asdreni” e kjo paraqet rrezik për fëmijët, shkruan Insajderi.

Kujtojmë se erërat e forta kanë shkaktuar dëme të shumta materiale në rajonin e Dukagjinit.