Dy presidentët shqiptarë festojnë sot ditëlindjen

Dy presidentët shqiptarë festojnë sot ditëlindjen

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ish-presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, sot festojnë ditëlindjet

Thaçi ka mbushur 50 vjet. Ai u lind më 24 prill 1968, është i biri i Haxhiut dhe Hyrës nga Buroja e Skenderajt. Jeton në Prishtinë, me gruan Lumnijen dhe djalin, Endritin. Flet gjuhën angleze dhe gjermane.

Bamir Myrteza Topi, sot mbush 61 vjet. Ai u lind më 24 prill të vitit 1957 në Tiranë, është politikan shqiptar dhe ish-president i Shqipërisë.