Dy punëtorëve u humbin gishtat duke punuar

Dy punëtorëve u humbin gishtat duke punuar

Një punëtor është gjymtuar në Uzinën e Petëzimit, Elbasan. Bëhet fjalë për Elian Methasa, 40 vjeç. Methasa ka prerë gjatë orarit të punës dy gishta, teksa po punonte me makineri.

Sakaq raportohet se për aksidentin, i cili ka ardhur si pasojë e mungesës së kushteve të punës, janë arrestuar dy punëtorë përgjegjës, Erion Dauta dhe Gazmend Dajko.