Dy qytetet e vetme ku fitoi PD-ja

Dy qytetet e vetme ku fitoi PD-ja

Shkodra dhe Kukësi janë dy qarqet e vetme në Shqipëri ku Partia Demokratike ka dalë fituese në zgjedhjet parlamentare të 25 qershorit.

Në këto qarqe Partia Demokratike ka marrë numrin më të madh të votave duke fituar 5 mandate deputeti në Shkodër dhe 2 në Kukës, ndërsa në Qarkun e Lezhës PD dhe PS kanë ndarë nga tre mandate.

Megjithatë, krahasuar me zgjedhjet parlamentare të vitit 2013 duket se Partia Demokratike ka arritur të tërheqë një numër më të vogël votuesish./VOA