Dy tërmete të fuqishme shkundin sërish Shqipërinë

Dy tërmete të njëpasnjëshme kanë shkundur këtë mbrëmje Tiranën. Lëkundjet janë ndier të forta dhe kanë ardhur në mënyrë të njëpasnjëshme në pak sekonda.

Lëkundjet kanë zgjatur.

Ky është tërmeti i disatë që ka rënë ditët e fundit. Kujtojmë se dy ditë më parë në Shqipëri ranë një sërë tërmetesh në orët e mbrëmjes.