Dyshime për varreza masive: Komisioni Qeveritar mban konferencë për zhvillimet e fundit në Kizhevak

Dyshime për varreza masive: Komisioni Qeveritar mban konferencë për zhvillimet e fundit në Kizhevak

Komisioni Qeveritar për të pagjeturit do të mbajnë konferencë p%r media për zhvillimet e fundit në Kizhevak të Serbisë.

Në atë lokacion dyshohet se ka varreza masive të luftës së fundit 1999.

Konferenca e Komisionit të Qeverisë fillon nga ora 11:00, njofton Insajderi.

Për disa ditë me radhë në ka pasur kërkime nga Ekipi i Mjekësisë Ligjore të Kosovës dhe asaj të Serbisë. /Insajderi.com