U rregullua rreth 2 vjet më parë.
Mirëpo, në një pjesë të këtij sheshi në Pozheran të Vitisë, po ndodhë diçka e pazakontë dhe e pa parë de" />

E çuditshme: Bora nuk mbulon gjithë Pozharanin

E çuditshme: Bora nuk mbulon gjithë Pozharanin

U rregullua rreth 2 vjet më parë.

Mirëpo, në një pjesë të këtij sheshi në Pozheran të Vitisë, po ndodhë diçka e pazakontë dhe e pa parë deri më tani.

Sipas banorëve, derisa binte bora, ajo shkrihej menjëherë.