E dhimbshme: Prindërit me lot në sy i japin lamtumirën e fundit, Zarife Hasanajt

E dhimbshme: Prindërit me lot në sy i japin lamtumirën e fundit, Zarife Hasanajt

Familjarët, miqtë dhe të afërm kanë kaluar pranë arkivolit të saj. Në këtë ceremoni e cila është shtetërore kanë marrë pjesë dhe personalitete të larta.

Ka nisur në orën 10 ceremonia e homazheve në ndërim të “Dëshmores së atdheut”, Zarife Hasanaj, që humbi jetën në Letoni gjatë një misioni ushtarak.

Familjarët, miqtë dhe të afërm të saj kanë kaluar pranë arkivolit të saj. Në këtë ceremoni e cila është shtetërore kanë marrë pjesë dhe personalitete të larta.

Përpara trupit të Dëshmores së Atdheut u përkul i pari i ati i saj, e familjarë të tjerë. Me lot në sy ai ka ndëruar të bijën, që tashmë është “Dëshmore e atdheut”.