E kujt ishte ideja “Liria ka emër”?

E kujt ishte ideja “Liria ka emër”?

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Eliza Hoxha, ka treguar se e kujt ishte ideja “Liria ka emër”, që ka bërë bujë nëpër rrjetet sociale.

“Te slogani kemi pas disa ide dhe është përzgjedhur kjo. Ideja është e Ismail Tashollit”, tha Hoxha.

Ajo theksoi se ka pasur edhe ide të tjera, por vendosën që ta përzgjedhin këtë.

“Ka pasur edhe ide te tjera por neve na u ka dukë që kjo është njëfarë ombrelle gjithëpërfshirëse”, shtoi ajo tek DPT Fidani.

“Liria ke emër ka emër” një sllogan shumë i shpërndarë nëpër rrjetet sociale, sidomos pas konfirmimit të aktakuzave të Hashim Thaçit e Kadri Veselit. /insajderi.com