E zënë në flagrancë duke vjedhur, arrestohet i dyshuari

E zënë në flagrancë duke vjedhur, arrestohet i dyshuari

Policia ka arrestuar një person në Pejë pasi që i njëjti fillimisht është hasur dhe është ndaluar nga pronari i shtëpisë dhe i njëjti ka lajmëruar Policinë.

Sipas Policisë i dyshuari ka tentuar që të depërtojë brenda në dhomë të gjumit në shtëpinë e ankuesit të lartcekur. Me aktvendim të prokurorit, i dyshuari dërgohet në mbajtje për 48 orë.