Edhe inspektorët sanitarë shtohen në pakon emergjente të qeverisë

Edhe inspektorët sanitarë shtohen në pakon emergjente të qeverisë

Listës se Pakos Emergjente për mbështetje nga Qeveria do i shtohen edhe inspektorët sanitarë.

Kjo pasi që nga dita e parë kur vendi u prek me covid19 këta të fundit dolën në teren bashkë me zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë e pjesëtarë të Institutit Kombëtarë i Shëndetit Publik, njofton Klan Kosova.

Përderisa në tërë Kosovën janë angazhuar 45 inspektorë sanitar në nivel lokal, dhe 15 në atë qendrorë.