Edhe Twitter bëhet me video live  

Edhe Twitter bëhet me video live  

Rrjeti i njohur social, Twitter e ka vendosur përfundimisht opsionin e ri, atë të videove live. Videot do të transmetohet nga 15 deri në 30 sekonda kohëzgjatje live.

Në plan është që ky sistem të futet në përdorim në SHBA para se të përdoruesit të shfrytëzojnë në tërë botën.

Nuk ka ende ndonjë datë se kur do të lëshohet ky opsion por thuhet se kompania e ka gati planin dhe se nuk do të vonojë