Edi Rama emëron tre zëvendësministra nga Kosova

Edi Rama emëron tre zëvendësministra nga Kosova

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama sapo ka publikuar listën e zëvendësministrave në Qeverinë e Republikës së Shqipërisë.

Bazuar në këtë listë, në Qeverinë e Shqipërisë, risia e emrave të zv/ministrave ishin tre emrat nga Kosova, shkruan KultPlus.

Valbona Shujaku emërohet zv/ministre e Kulturës, Hajrulla Çeku – zv/ministër i Turizmit dhe Mjedisit dhe Besa Shahini zv/ministëre e Arsimit.