Ekipi negociator po bën turizëm, sa para kanë shpenzuar ata vetëm për njoftim me Mogherini?

Ekipi negociator po bën turizëm, sa para kanë shpenzuar ata vetëm për njoftim me Mogherini?

Ekpi negociator i cili ka për qëllim dialogun me Serbinë duket që nuk po i shkon udhës.

Ekipin negociator,  deputeti Selmanaj e quan ekip turistik dhe ngreh dyshime për abuzime financiare të tyre që në fillim,  po ashtu shpjegon se si mëditjet janë shëndërruar në biznes.

Këto të dhëna  i paraqet në dokumentar Driton Selmanaj.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë emision do të sjell faktet përentarin e plotë mund ta gjeni këtu. rritjen e luksit në nivele abuzive të një qeverie që menaxhon me një buxhet prej 1.8 miliardë eurosh të një populli të varfër. Ku shpenzohet ky buxhet? Sa janë shpenzime luksi? Sa keqpërdorime e sa të përdorura me vend?.