“Eksperti është simpatia e Sami Kurteshit”

“Eksperti është simpatia e Sami Kurteshit”

Sot presidenti Hashim Thaçi është paraparë që të  raportojë para komisionin hetimor në lidhje me deportimet e gjashtë shtetasve turq nga Kosova, shkruan Insajderi.

Mirëpo kjo gjë nuk ndodhi dhe e gjithë çështja kaloi tek eksperti. Se kush është eksperti që është marrë me hetimin e kësaj çështje.

Deputetët u vunë në siklet ndërsa presidenti Hashim Thaçi, thotë se ai ekspert është simpatia e deputetit Sami Kurteshi./ Insajderi.com