Eksplodimi i bojlerit djegë një shtëpi  

Eksplodimi i bojlerit djegë një shtëpi  

Si pasojë e eksplodimit të një bojleri, një shtëpi në fshatin Dardani të komunës së Ferizajt, është përfshirë dje nga zjarri.

Policia ka thënë se nuk ka të lënduar.

“Zjarri është lokalizuar dhe fikur nga njësiti i zjarrfikësve”, thuhet në raporton e Policisë./Insajderi.com