Emërohet ministri i ri i Inovacionit, pas shkarkimit të Besim Beqajt

Emërohet ministri i ri i Inovacionit, pas shkarkimit të Besim Beqajt

Pak ditë pasi ishte prezantuar nga kryetari i PDK-së Kadri Veseli, sot, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, e ka emëruar ministrin e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Muzafer Shalën.

“Kam emëruar sot ministër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Muzafer Shalën. Pasi i dëshirova punë të mbarë në detyrë, me ministrin e ri biseduam për kontinuitetin e projekteve në këtë dikaster”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Shala, është anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës dhe vjen nga Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Vushtrri.