Faqja që nxiti dhunë ndaj gruas që u sulmua dy herë

Faqja që nxiti dhunë ndaj gruas që u sulmua dy herë

Përtej sulmit makabër që ndodhi ndaj gruas rome, ku një i ri sulmon me grushte, një fakt tmerrues, është ai i mosveprimit të qytetarëve në Ferizaj.

Por fotografitë e kësaj gruaje ishin publikuar qysh javë më parë në rrjetet sociale. Një faqe në Facebook e quajtur “Lajthia” kishte publikuar identitetin e saj. Madje për të kishte thënë se është e rrezikshme dhe se grabiste fëmijë.

Video e dytë që u publikua me gruan e komunitetit rom tmerroi përsëri gjithë vendin. Një 17 vjecar shqelmoi dhe grushtoi gruan. I  njëjti u arrestua sot nga Policia e Kosovës.

Insajderi ju sjellë mendimet e qytetarëve për rastin e sotëm: