Fatos Jusufi vuan nga leukemia, kërkon ndihmën tuaj

Fatos Jusufi vuan nga leukemia, kërkon ndihmën tuaj

Fatos Jusufi nga Prishtina ka nevojë për ndihmë.

Ai është diagnostifkuar me Leukemi Acute Mieloide (AML), e cila nuk mund të kurohet në Kosovë.

Familjarët e Fatosit thonë se shuma e kërkuar për shërim jashtë vendit arrin deri në 100 mijë euro dhe këto të holla nuk mund t’i sigurojnë vetë.

Pas tre seancave të kimioterapisë në Tiranë sëmundja i është rikthyer dhe i duhet urgjentisht të bëjë transplantin e palcës kurrizore.

Familjarët e Fatosit ju bëjnë thirrje që ta ndihmoni atë për ta mbajtur në jetë.

Numrat ku mund ta ndihmoni Fatosin:

Teb Bank: 202-1000-105-678-712

Swift Code: TEBKXKPR

Llogaria për transfera ndërkombëtarë: XK05-2021-000-105-678-712

Mbajtës i llogarisë: Mersiha Jusufi

Ose duke dërguar sms në Vala në kodin 55551: