Qeveria e Kosovës ka finalizuar Projektligjin për Qeverinë.

<" />

Finalizohet Projektligji për Qeverinë, dërgohet në Venecia

Finalizohet Projektligji për Qeverinë, dërgohet në Venecia

Qeveria e Kosovës ka finalizuar Projektligjin për Qeverinë.

Për shkak të mundësisë për shkelje Kushtetuese, ky projektligj është dërguar në Komision të Venecias, ku në tetor pritet të vijnë komentet, e më pas të votohet.

Iniciuesi i projektligjit, zëvendëskryeministri i parë, Besnik Tahiri se ky projektligj ka qenë në konsultim publik dhe tashmë është finalizuar dhe brenda vitit do të miratohet. /Insajderi.com