Fito 200 Euro sonte në TapQuiz; Regjistrohuni dhe luani

Fito 200 Euro sonte në TapQuiz; Regjistrohuni dhe luani

TapQuiz e mbyll javën e dhjetë me Tap n’Dije, ku do të zhvillohet një garë e nxehtë për tre vendet e para dhe shpërblimin surprizë për komentin më të mirë, të cilët do të shpërblehen me produkte mjaft interesante. Regjistrimi ka filluar, që të regjistroheni klikoni këtu.

Në kanalin TapQuiz në GjirafaVideo, nga ora 19:00 fillon Tap n’Dije, quizi i diturisë, me pyetje edukative dhe me moderim nga aktori i dashur Rifat Smani.
TapQuiz, në javën e saj të dhjetë u shfaq të martën, me Tap n’All dhe të mërkurën me Tap n’Shije, ku gjithashtu u zhvillua lojë atraktive.
Sonte në Tap n’Dije lojën e nxehtë, përveç pyetjeve, do ta bëjnë edhe shpërblimet që ofrohen, të cilat janë:

Vendi i parë fiton: Kupon 200€  në Gjirafa50
Vendi i dytë fiton: MSI Kufje Gaming
Vendi i tretë fiton: Poç Smart

Komenti më i mire: Surprizë!

Këto janë shpërblimet që dhurohen sonte. Që të jeni pjesë e lojës ju duhet që paraprakisht të regjistroheni. Regjistrimi hapet nga ora 15:00 dhe mbetet i hapur deri në fillim të Tap n’Dije.
Hapat që duhet t’i ndiqni që të regjistroheni për lojë janë këto:

Që të regjistroheni klikoni këtu. ose ndiqni këta hapa më poshtë
Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull Tap n’Dije by GjirafaVideo
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

TapQuiz kthehet menjëherë, të martën që vjen me Tap n’All, dhe vazhdon rrugëtimin e zakonshëm me Tap n’Shije e Tap n’Dije.

Regjistrimi veçse është hapur. Që të regjistroheni klikoni këtu.