Flasin zyrtarët e përfshirë në rrahje në Skenderaj – Ramiz Shala thotë se asamblisti pati thikë

Flasin zyrtarët e përfshirë në rrahje në Skenderaj – Ramiz Shala thotë se asamblisti pati thikë

Asamblisti Hysni Mehana ka folur për Frontal rreth përleshjes fizike që ka ndodhur gjatë seancës së sotme në Kuvendin Komunal të Skenderajt.

VIDEO E RRAHJES:

Mehana ka thënë se është sulmuar fizikisht asamblisti i Iniciativës Qytetare 40000, Malsor Bejta.

“Malsor Bejtën kanë fillu me sulmu fizikisht. Kur kam shkuar ta shikojë se cfarë ka ndodhur, rojet e Bekim Jasharit”, ka thënë Mehana në Frontal të T7.

Mehani ka thënë se atë dhe Bejtën e ka sulmuar drejtori për Kulturë, Rini  dhe Sport, Ramiz Shala dhe rojet e Bekim Jasharit.

Ndërsa drejtori Shala në një lidhje direkte ka thënë se atë e ka kërcënuar Bejta me thikë, prandaj është detyruar tën sulmojë. Megjithatë thotë se asamblisti në fjalë nuk ka pasur lëndime.

“Nuk është e verëtë në këmbë ka dalë. Asnjë lëndim nuk e ka” , ka thënë Shala.

VIDEO: