Fluks më i madh i votuesve në ketë qytet të Kosovës

Fluks më i madh i votuesve në ketë qytet të Kosovës

Në qendrën më të madhe të votimit në Gjakovë, përkatësisht në shkollën “Yll Morina”, kanë filluar votimet me pak vonesë, njofton Klan Kosova.

Kryesuesi i këtij vendvotimi, Berat Metullahu ka thënë se po shihet një disponim i mirë në këtë qytet për votime.

“Fluksi në krahasim me zgjedhjet e kaluara është më i madh dhe po shihet një disponim nga qytetarët”.

“Është gati është numri 17 mijë është rritur numri nga zgjedhjet e kaluara”, ka thënë Metullahu.