Forca të shtuara të policisë përreth Qeverisë dhe Kuvendit

Forca të shtuara të policisë përreth Qeverisë dhe Kuvendit

Shihen forca të shtuara të policisë së Kosovës përreth ndërtesës së Qeverisë dhe të Kuvendit. Kjo për shkak se sot pritet që të votohet edhe mocioni i opozitës për rrëzimin e Qeverisë, dhe po ashtu pritet që të procedohet edhe marrëveshja për Demarkacionin me Malin e Zi.

Para pak çastesh ka përfunduar mbledhja e Këshillit Drejtues të PDK-së, në të cilën nuk është vendosur përfundimisht se çfarë do të ndodh, por kjo ka mbetur për t’u vendosur në mbledhjen e kryesisë së PDK-së dhe të Grupit Parlamentar të kësaj partie.

Nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se vendimi për hapa të mëtutjeshëm do të merret pak më vonë.

Kurse seanca e Kuvendit të Kosovës është paraparë të nisë prej orës 10:00, në të cilën pikë e vetme e rendit të ditës është mocioni i opozitës për rrëzimin e Qeverisë./Insajderi.com