“Formimi i Ushtrisë gjithnjë e më afër”

“Formimi i Ushtrisë gjithnjë e më afër”

Qeveria vendos nëse ushtria do të bëhet me ligj apo ndryshim kushtetues Qeveria Haradianj nuk heqë dorë nga apsirata që gjatë këtij mandati ta krijojë ushtrinë e Kosovës.

Në këtë temë për procedurat nëpër të cilat do të kalojë procesi i transformimit të FSK-në ushtri flasin kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së, Haxhi Shala dhe profesori universitar, Arsim Bajrami.