Formohet Komisioni i Përkohshëm për verifikimin e mandatëve të deputetëve

Formohet Komisioni i Përkohshëm për verifikimin e mandatëve të deputetëve

Është formuar Komisioni i Përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe mandatit të deputetëve.

Përfaqësues i Lëvizjes Vetëvendosje në këtë komision është, Adnan Rrustemi.

Ganimete Musliu është anëtare e këtij komisioni të përkohshëm nga Partia Demokratike e Kosovës.

Besian Mustafa do të jetë nga Lidhja Demokratike e Kosovës, ndërsa nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është Time Kadriaj.

Zoran Mojsilovic do të jetë përfaqësues i Listës Serbe.

Ndërsa nga komunitetet pakicë joserbe Fidan Jilta   Elbert Krasniqi, Bahrim Sabai, Erxhan Galushi, Fadil Gashi, Duda Balje, Bekim Arifi, Emilija Redzepi, Adem Hodza. /Insajderi.com