Foto me maihuanë, dy të arrestuar në Prizren

Foto me maihuanë, dy të arrestuar në Prizren

Një mashkull dhe një femër janë arrestuar në Prizren, pasiqë të njëjtit nga hetuesit janë zbuluar se kanë foto në telefon ku shihen sasi të marihuanës.

Me vendim të prokurorit është kryer bastisje në një lokacion por nuk është gjetur asgjë e dyshuar.

I dyshuari shkon në mbajtje ndërsa e dyshuara lirohet në procedurë të rregullt.