Fotot e para: Njësia Speciale rrethon Liqenin e Ujmanit

Fotot e para: Njësia Speciale rrethon Liqenin e Ujmanit

Forcat Speciale të Policisë së Republikës së Kosovës, janë vendosur dhe e kanë rrethuar Liqenin e Ujmanit.

Gazetarët e kallxo.com raportojnë për prezencë të policisë në afërsi të Zubin Potokut

Siç mëson Gazeta Express, aty janë vendosur rreth 60-të forca speciale të ROSU-së, të cilët kanë rrethuar Liqenin e Ujmanit.