Frustrimi i Labinot Tahiri: Shkoni në rr*** të s***

Frustrimi i Labinot Tahiri: Shkoni në rr*** të s***

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, ka befasuar me një reagim të papërmbajtshëm. Zhgënjimi i tij me njerëzit që dikur u ka ndihmuar, duket se ka shkuar deri aty sa që ai nuk është përmbajtur me fjalorin e tij.

Përmes një shkrimi në rrjetet sociale, Labi ka treguar zhgënjimin që ka pasur me njerëzit, siç ka thënë ai, që “dikur ia kanë hanger bukën dhe ja kanë parë hajrin”.

“Nëse nuk ju rrihet afër meje në rrotë samës shkoni! Tani shifni kush është i miri e kush i keqi”, ka shkruar deputeti Tahiri.

Nuk dihet saktësisht se kujt ia ka drejtuar këto fjalë.