Gashi: Mësuesit e diasporës shtyllë e ruajtjes së kulturës

Gashi: Mësuesit e diasporës shtyllë e ruajtjes së kulturës

Valmir Gashi, i cili është këshilltar politik i ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi, përmes rrjetit social “Facebook”, ka bërë të ditur se  në emër të ministrit Bytyqi mori pjesë në seminarin mësuesit e gjuhës shqipe dhe të kulturës shqiptare në Suedi”

Postimi i plotë i Gashit:

Ishte kënaqesi e veçantë takimi me mësuesitë  tanë të mrekullueshem në diaspore, gjatë Seminarit me mesuesutë e gjuhës shqipe dhe të kultures shqiptare në Suedi.

Në ëmer të ministrit Bytyqi i përshëndeta dhe falenderova për gjithë kontributin dhe angazhimin e vazhdueshem në funksion të ruajtjës së kulturës dhe traditës shqiptare në diaspore.

Gjithashtu, i ftova qe te jene pjese e Seminarit tashme tradicional me mësuesit tanë në diasporë, që këtë vit do të organizohet në qytetin e bukur të Prizrenit.