Gazetari nga Shqipëria: Pas zgjedhjeve LDK s’ka arsyeje që të ekzistojë

Gazetari nga Shqipëria: Pas zgjedhjeve LDK s’ka arsyeje që të ekzistojë

Gazetari nga Shqipëria, Armand Shkullaku, nuk sheh te ardhme të mirë për Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Ai në Klan Kosova, deklaroi se pas zgjedhjeve nuk sheh arsyeje qe të ekzistojë subjekti më i vjetër politik në Kosovë.

“Unë faktikisht LDK-në nuk e shoh më një subjekt që ka arsye të ekzistojë”.

Ai parashikoi që Kosova do të ketë dy subjekte politike; subjekt me orientim të majtë dhe tjetri me orientim të djathtë. /Insajderi.com