Gërvalla pranon një ftesë nga Komisioni i Parlamentit Evropian

Gërvalla pranon një ftesë nga Komisioni i Parlamentit Evropian

Krye-diplomatja e Kosovës, Donika Gërvalla, ka pranuar ftesë nga kryetari i Komisionit të Punëve të Jashtme të Parlamenti Evropian, David MaAllister.

Arsyeja e ftesës është që Gërvalla të takohet me anëtarët e ri të këtij komisioni.

Në ftesë përmendet edhe mundësia që përmes këtij takimi të kuptohen disa nga prioritet e politikës së jashtme të Kosovës.

“Për ministren Gërvalla mbetet prioritet përfaqësimi i Kosovës në institucionet e BE-së për avancimin e agjendës evropiane për vendin”, thuhet në njoftim e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës . /Insajderi.com