Gjashtë të vdekur e 592 infeksione të reja

Gjashtë të vdekur e 592 infeksione të reja

Gjashtë të vdekur dhe 592 infeksione janë regjistruar si pasojë e COVID-19.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, njoftoi se janë shëruar 291 të infektuar me çka numri i atyre që e kanë kaluar Coronavirusin ka shkuar në 61.685.

Ndërsa, numri i përgjithshëm i rasteve është 72.500 dhe i vdekjeve 1640.

Rastet aktive janë 9.175.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 218 raste, Pejë 62 raste, Gjakovë 35 raste, Mitrovicë 32 raste, Vushtrri 32 raste, Gjilan 31 raste, Fushë-Kosovë 25 raste, Obiliq 21 raste, Podujevë 17 raste, Skenderaj 17 raste, Kamenicë 15 raste, Ferizaj 14 raste, Suharekë 9 raste, Viti 8 raste, Drenas 7 raste, Kaçanik 7 raste, Prizren 7 raste, Deçan 6 raste, Lipjan 6 raste, Istog 5 raste, Dragash 3 raste, Malishevë 3 raste, Shtime 3 raste, Klinë 2 raste, Mamushë 2 raste, Novobërdë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Graçanicë, Kllokot dhe Rahovec. /Insajderi.com