Gjatë fushatës u shkelën masat anti-COVID

Gjatë fushatës u shkelën masat anti-COVID

Demokracia në Veprim, ka vlerësuar se fushata për zgjedhjet e 14 shkurtit ka qenë e qetë, por u shkelën masat anti-COVID.

Në konferencën për medie të mbajtur të shtunën, Vetom Mula nga DnV-ja ka përmendur mos respektimin e masave anti-Covid nga subjektet politike.

Madje, thuhet se jo të gjitha aktivitetet kanë qenë të lajmëruara në institucione.

“Ne kemi përcjellë pjesën kryesore të fushatës dhe mendojmë që ka qenë atmosferë e qetë me një numër të konsiderueshëm të aktiviteteve dhe jo të gjitha kanë qenë të lajmëruara në institucione”. /Insajderi.com