Gjenden mbetje mortore të të vrarëve në Gjakovë

Gjenden mbetje mortore të të vrarëve në Gjakovë

Janë gjetur mbetje mortore në Gjakovë afër ish-ndërmarrjes “Metaliku”.

Në këtë vend janë duke punuar ekipet e EULEX-it dhe të Mjekësisë Ligjore.

Kohavisioni merr vesh se bëhet fjalë për eshtra të të vrarëve gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Gërmimet janë duke vazhduar dhe janë duke u mbikëqyrur nga komisionet qeveritare të Kosovës dhe Serbisë.