Gjithçka gati për Samitin në Tiranë – Aleksandar Vuçiq arrin për takim

Gjithçka gati për Samitin në Tiranë – Aleksandar Vuçiq arrin për takim

Gjithçka është gati për të nisur takimi mes liderëve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë, ku për të qenë pjesë e Samitit ka arritur edhe  Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuçiq

Liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor sot dhe nesër do të zbarkojnë në Tiranë në takimin e tretë rajonal mes këtyre vendeve.

Por, në këtë takim nuk do të jetë e pranishme Kosova.