Gjykata Speciale thërret edhe dy ish-pjesëtarë të UÇK-së – nuk duan t’i tregojnë emrat

Gjykata Speciale thërret edhe dy ish-pjesëtarë të UÇK-së – nuk duan t’i tregojnë emrat

Kryetari I OVL-UÇK-së ka deklaruar se ditën e djeshme kanë ardhur edhe dy ftesa të tjera nga Gjykata Speciale për dy pjesëtarë të UÇK-së që ishin pjesë e Brigadës së Pashtrikut.

Ai tha se njëri është Avdi Ibrahimi e tjetri dëshiron që t’i publikohet emri në media.

“Dje kemi pasë edhe dy ftesa tjera për dy pjesëtarë të Brigadës së Pashtrikut. Njëri nga ta është Avdi Ibrahimi e tjetri dëshiron të mbetet anonim, për shkak se nuk dëshiron që t’i publikohet emri në media”, ka thënë Hysni Gucati në Frontal.

Ai ka thënë se formimi i Speciales ka qenë trysni nga ndërkombëtarët por edhe presidentit Hashim Thaçi.

“Kjo ka qenë trysni e presidentit tek deputet por ka qenë edhe trysni e ndërkombëtareve”, tha ai

Ai ka kritikuar klasën politike duke thënë se para se të votojnë deputetet duhet të kishin lexuar se çka përmban ligji për formimin e kësaj gjykate.

Së fundi, Gjykata Speciale ka intervistuar Ramush Haradinajn dhe Jakup Krasniqin.