Gjykimi i ish-kryeministrit shtyhet përsëri

Gjykimi i ish-kryeministrit shtyhet përsëri

Edhe kësaj rradhe nuk filloi gjykimi për ish-kryeministrin Nikolla Gruevski pasi që seanca për lëndën ”Trajektorja” u shty, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Seanca e rradhës është caktuar për më 31 janar, kurse arsyeja e shtyrjes është ricaktimi i gjykatëses në lëndë tjera.

Gruevski erdhi me vonesë në gjykatë, së bashku me tre të tjerët e akuzuar, Vlladimir Peshevskin dhe Mile Janakieskin, Ljupço Georgievskin.

Çështja e tyre ndërlidhet me 155 milionë euro dëm shtetëror në autostradat Milladinoc-Shtip dhe Kërçovë-Ohër.