Gjysmë-vjetori i parë mund të shkurtohet

Gjysmë-vjetori i parë mund të shkurtohet

Gjysmë-vjetori i parë mund të përfundojë më herët këtë vit për shkak të rrethanave me COVID-19 dhe gripit sezonal.

Ai për EO tha të hënën se do të diskutohet për shkurtimin e gjysmëvjetorit të parë.

“Sot do të ulemi pasdite dhe do të shohim për mbarëvajtjen e aktiviteteve shkollore, të shkurtohet gjysmëvjetori i parë, dhe ta lehtësojmë këtë pjesën me gripin sezonal edhe me Covid”, ka thënë Zemaj gjatë një aktiviteti ku janë pranuar një sasi e vaksinave kundër gripit sezonal”, tha Zemaj.  /Insajderi.com