Gjysmëvjetori i parë në shkolla përfundon me 18 dhjetor

Gjysmëvjetori i parë në shkolla përfundon me 18 dhjetor

Kryeministri Hoti ka njoftuar se gjysmëvjetori i parë në shkollat fillore dhe mesme do të përfundojë me 18 dhjetor dhe pushimi do të zgjasë deri më 18 janar, njofton Insajderi

Ai ka thënë se vendimi është marrë në dakordim me ministrin e Arsimit, Ramë Likaj.

“Kështu do të kemi mundësi që në pranverë ose në qershor të kompensojmë mësimin”, ka thënë Hoti në konferencën për media.

Kjo i bie se gjysmëvjetori i parë do të përfundojë 10 ditë më herët. Ishte planifikuar që të përfundonte më 28 dhjetor, por situata me pandeminë, sipas Hotit, ka ndryshuar planprogramin./Insajderi.com